Pengenalan

NADI UNGGUL KREATIF (Nukreatif) telah ditubuhkan pada 26 April 2010 dengan menjadikan bidang pembuatan dan pembekalan barang-barang keselamatan jalan raya sebagai produk utamanya. Nukreatif adalah syarikat yang berstatus bumiputera dan berdaftar di bawah Kementerian Kewangan Malaysia. Nukreatif juga telah mempelbagaikan produk-produknya kepada pembuatan papan tanda berkuasa solar dan juga kejuruteraan besi.

Berbekalkan pengalaman dan pengetahuan, Nukreatif bersedia untuk bersaing dan memberikan sepenuh komitmen dan tanggungjawab di dalam melaksanakan kerja-kerja yang diperolehi dari Jabatan-jabatan Kerajaan, Agensi-agensi Swasta mahupun persendirian bagi memastikan penghasilan produk-produk yang berkualiti.

Dengan jumlah projek-projek yang telah diperolehi dan dilaksanakan dari awal beroperasi sehingga kini, jelas membuktikan bahawa kualiti dan mutu kerja yang efisyen telah meletakkan kepercayaan para pelanggan kepada Nukreatif, seterusnya membolehkan syarikat memperolehi projek-projek lain secara berterusan dari masa ke semasa.

Hubungi Kami

NADI UNGGUL KREATIF SDN. BHD.

No. 4725, Jalan Sri Putri 5/7, Taman Putri Kulai, 81000 Kulaijaya

Tel : + 607-6638363
Fax : + 607-6638363
Emel: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.nadiunggul.com

Waktu Operasi

Dimaklumkan waktu operasi kami adalah seperti berikut:

Isnin-Jumaat: 8.00 a.m. - 5.30 p.m.

Sabtu: Cuti

Ahad: 8.00 a.m. - 1.30 p.m.

Hubungi Kami

Mengenai Kami

NADI UNGGUL KREATIF (Nukreatif) telah ditubuhkan pada 26 April 2010 dengan menjadikan bidang pembuatan dan pembekalan barang-barang keselamatn jalan raya sebagai produk utamanya.

Nukreatif adalah syarikat yang berstatus Bumiputera dan berdaftar di bawah Kementerian Kewangan Malaysia.